“veilig in, om en buitenshuis, in elke situatie en levensfase…” EasyHelp Home safety Box®

//“veilig in, om en buitenshuis, in elke situatie en levensfase…” EasyHelp Home safety Box®

“veilig in, om en buitenshuis, in elke situatie en levensfase…” EasyHelp Home safety Box®

Veiligheid voor iedereen in elke situatie en iedere levensfase met de Home Safety Box®

Nog nooit is veiligheid zo actueel geweest bij de consument. Zeker in deze tijden waarin we ons op openbare plaatsen in grote groepen onveilig voelen, op straat, in het verkeer maar ook thuis waar de gevaren van rook en brand de grootste risico’s zijn. Kortom, het veiligheidsbesef is nog nooit zo groot is geweest.

De overheid maakt burgers bewust over de gevaren van koolmonoxide in huis, we weten dat ouderen langer zelfstandig moeten blijven wonen met alle risico’s van dien en al jaren roepen we dat voorkomen beter is dan genezen.

Maar hoe bereik je consumenten en hoe zorg je voor de gedragsverandering na de bewustwording?
Er vallen elk jaar duizenden slachtoffers bij incidenten in en om het huis. Niet voor niets worden er diverse campagnes georganiseerd om maatregelen te treffen om zo voorbereid te zijn voor onveilige situaties. De overheid stimuleert zelfredzaamheid en roept burgers op om het heft in eigen hand te nemen.
Maar wat moet je dan kopen en waar moet het aan voldoen?

Logo_congres

Tijdens de xpo eRIC op vliegveld Twenthe op 2-3- en 4 juni zal de Home Safety Box® gepresenteerd worden. De EasyHelp Home Safety Box® sluit naadloos aan op een belangrijk thema van deze beurs, namelijk verminderde zelfredzaamheid.
We vinden het leuk als u de beurs bezoekt. U kunt gratis via onderstaande link u zelf en collega´s registreren en de beurs in Twenthe op 2/3 of 4 juni bezoeken.
https://registration.n200.com/survey/318f64afg72zt?actioncode=NTWO000003LZT

U kunt ook aan het congres `veilig wonen minder zelfredzamen`deelnemen. Ook de deelname aan het congres is gratis en als het thema u aanspreekt gebruik dan de onderstaande link om u hiervoor aan te melden.
http://www.veiligwonenmzr.nl/aanmelden/

De Home safety Box® sluit naadloos aan op de behoeften van zorginstanties, zorgverleners, kinderen met ouders die zelfstandig wonen, studenten, kortom alle consumenten.

Deel dit bericht:

Leave A Comment