SafetyPen2016-12-22T16:26:34+00:00
behaald alleen goede voornemens maar dient er daadwerkelijk bewustwording te zijn bij zowel autofabrikanten als weggebruikers. Autofabrikanten stellen de laatste jaren alles in het werk om deze doelstelling te realiseren door middel van verbeterde technieken en constructies van de auto. Denk hierbij aan antiblokkeer-systemen, actieve veiligheidssystemen, voetganger detectiesystemen, traction control en stabiliteitssystemen om maar een paar dingen te noemen. Auto’s worden qua techniek en constructie steeds veiliger. Helaas beperkt zich deze bewustwording dus in veel gevallen tot de veiligheid in de auto en bekommert men zich minder om de veiligheid buiten de auto.
en veilig mogelijke manier met de zekerheid van succes! SafetyPen™ kan makkelijk gemonteerd worden door middel van 3M™ dubbelzijdige tape of met 2 schroefjes voor permanente bevestiging. Kies voor de montage van SafetyPen™ een makkelijk bereikbare en centrale plaats in uw voertuig. Naast comfort en veiligheid speelt ook design een steeds grotere rol bij de configuratie van een voertuig. Met de neutraal zwarte kleur van de SafetyPen™ en de compacte zwarte houder valt dit levensreddende veiligheidsmiddel niet op, terwijl deze wel te allen tijde binnen handbereik is.
1. Het doorsnijden van de autogordel. Indien in geval van belemmering de autogordel niet geopend kan worden, kan de gordel makkelijk doorgesneden worden met het vlijmscherpe mes van SafetyPen™.
2. Het verbrijzelen van de autoruit. Indien het portier niet meer open kan, hetzij door beklemming of ontzetting van de portieren, kan men met de één handbeweging de ruit intikken. De punt van SafetyPen™ is dermate gehard dat dat voldoende is om de meeste autoruiten te verbrijzelen.
3. Indien men zelf in zekerheid is en buiten de auto staat, kan men door gebruik te maken van het trekveermechanisme, de autoruit verbrijzelen van buiten de auto naar binnen toe om op die manier kinderen/achterpassagiers te bevrijden.


Smart, Safe & Secured